Termeni și condiții

Termeni și condiții site

Site-ul www.areo2000.ro este proprietatea Asociatiei Romane pentru Ecelenta in Ortodontie (AREO), care permite vizualizarea, abonarea la newsletter și înscrierea la evenimentele organizate de AREO.

Utilizarea, incluzând vizitarea și înscrierea la evenimentele AREO de pe site-ul www.areo2000.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în urmatoarele paragrafe. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, recomandăm citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.

Transmiterea informatiilor

Deoarece prin utilizarea site-ului www.areo2000.ro (vizitarea, înscrierea la evenimente sau trimiterea de e-mail-uri adresate portalului AREO), comunicarea se realizează în mod electronic, se consideră astfel, că utilizatorul, consimte primirea notificărilor de la AREO în modalitate electronică, incluzand și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Drepturile utilizatorului

Portalul AREO garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fară acordul scris al AREO.

Informațiile introduse de utilizator

Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidențiale, ele vor fi folosite doar pentru desfășurarea evenimentului la care s-a făcut înscrierea și pentru expedierea de informații către utilizator, informații referitoare la evenimentul respectiv sau alte evenimente de care ar putea fi interesat utilizatorul. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datele de înregistrare și datele de rezervare trebuie completate cu atenție. AREO poate anula fără avertisment înregistrările efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate. De asemenea, AREO poate anula orice înregistrare efectuată de către un utilizator care nu poate fi contactat pe baza datelor de contact furnizate de utilizator în momentul înregistrării.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, cu modificările și completările ulterioare și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, AREO are obligația de a administra în conditii de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: pentru înscriere evenimente, raport de prezență către instituțiile profesionale care doresc sa primească credite de educație medicală continuă.

Sunteți obligat(ă) sa furnizați datele, acestea fiind necesare în scopul menționat mai sus.

Refuzul dvs. determină anularea înscrierii dumneavoastră la evenimente și neacordarea creditelor de tip profesional.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: organizații profesionale (Colegiul Medicilor Stomatologi din România), parteneri contractuali, furnizori de servicii și bunuri.

Prin acordul dumneavoastră cu aceste specificații vă dați consimțământul de a primi informații despre serviciile, evenimentele organizate de AREO și partenerii acesteia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la secretariatul AREO la adresa de e-mail: areorto@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna „Condițiile de utilizare” de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și AREO sau partenerii săi. În cazul unor eventuale neînțelegeri între AREO și utilizatori, se va încerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, neînțelegerea va fi solutionată în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare de instantele competente din Iași.

Dispoziții finale

Odată cu cumpararea și lansarea comenzii (înscriere la eveniment sau achitarea contribuției de participare), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

AREO își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.areo2000.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. AREO nu va putea fi facută responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setari etc., și nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.areo2000.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Politica de confidentialitate

Bine ai venit pe site-ul www.areo2000.ro, proprietatea Asociatia Romana pentru Ecelenta in Ortodontie (AREO), care permite vizualizarea informațiilor publicate pe site, abonarea la newsletter si înscrierea la evenimentele organizate de AREO.

Ne bucurăm pentru interesul acordat asociației noastre, manifestărilor și serviciilor pe care le oferim, iar pentru a vă convinge că puteți avea încredere în noi, vă transmitem informații suplimentare privind utilizarea de către noi a datelor dvs. personale.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Cine suntem?

„ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU EXCELENȚĂ ÎN ORTODONȚIE” (AREO) este persoană juridică română care are drept scop promovarea ştiinţei si tehnicii ortodontice, promovarea si sponsorizarea acestui domeniu, obţinerea si menţinerea unor standarde la cel mai inalt nivel in pregătirea teoretica si practica a celor care profesează sau doresc sa se specializeze in ortodonție, precum si desfăşurarea unor activităţi specifice care sa contribuie la sănătatea publica din punct de vedere ortodontic. De asemenea, asociația are și scopul de a apăra interesele membrilor asociației în raport cu instituțiile publice ale statului sau cu orice persoană fizică sau juridică.

Date de contact:

AREO
Asociatia Romana pentru Excelenta in Ortodontie

CF: 14314003
Str. Anastase Panu nr.52
700019 Iasi, Romania

email: areorto@gmail.com

Banca TRANSILVANIA Iasi
Swift BTRLRO22

AREO Cont lei
RO93BTRLRONCRT0P65047901

AREO Cont euro
RO78BTRLEURCRT0P65047901

Colectarea de informații

Asociatia Romana pentru Excelenta in Ortodontie(AREO), este responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectează direct de la fiecare utilizator în parte sau din alte surse.

AREO colectează informații atunci când se fac înregistrări pe site-ul propriu (www.areo2000.ro), când se fac înscrieri la manifestări organizate de AREO, înscrieri ca membru în asociație sau direct de la medicii care doresc să afle informații de interes.

În funcție de produsul accesat sau furnizat de AREO, vom colecta date personale precum nume, adresa de e-mail, numărul de telefon și/sau adresa de corespondență, asupra cărora vom pastra confidențialitatea.

Scopul colectării datelor este înscrierea la evenimente, înscrieri în AREO.

De asemenea în cazul manifestărilor creditate cu credite de educație medicală continuă, scopul colectării este raportarea listei participanților catre instituțiile profesionale (Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania (CMSR).

Este obligatorie furnizarea datelor solicitate de CMSR, care pot include și CNP, acestea fiind necesare în scopul menționat mai sus.

Refuzul de a furniza datele solicitate determină anularea înscrierii la evenimente și neacordarea creditelor de tip profesional.

Utilizarea de informații

Datele de înregistrare ale utilizatorilor sunt confidențiale, ele vor fi folosite doar pentru desfășurarea evenimentului la care s-a facut înscrierea, pentru expedierea de informații către utilizator, informații referitoare la evenimentul respectiv sau la alte evenimente de care ar putea fi interesat utilizatorul.

Datele de înregistrare trebuie completate cu atenție, AREO poate anula fără avertisment înregistrările efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate. De asemenea, AREO poate anula orice înregistrare efectuată de catre un utilizator care nu poate fi contactat pe baza datelor de contact furnizate de utilizator în momentul inregistrării.

Conform cerințelor legale pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, AREO are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate în scopul prezentat.

Prin acordul dumneavoastra, vă dați consimțământul de a primi informații despre serviciile, evenimentele organizate de AREO și partenerii acesteia.

Conform legii beneficiați de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției.

Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisa, datată și semnată la secretariatul AREO la adresa de e-mail: areorto@gmail.com.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Achiziționarea de produse online (dacă este cazul)

Dacă alegeți să achitati on-line participarea la evenimente sau achitarea cotizației de membru pe site-ul www.areo2000.ro și dacă alegeți optiunea de salvare a cardului, vă exprimați consimțămîntul în vederea prelucrării datelor dvs în scopul activării cardului dvs. Codul de securitate al cardului (CVV) se utilizează numai pentru efectuarea achiziției și nu va fi ulterior stocat sau prelucrat ca parte a detaliilor de plată.

Consimțământul exprimat de către dumneavoastră asupra activării acestei funcții înseamnă că datele dumneavoastra vor aparea automat în câmpurile relevante atunci când faceți achiziții viitoare, astfel încât nu va mai trebui să introduceți din nou detaliile pentru fiecare achizitie nouă, deoarece acestea vor fi considerate corecte și valabile. Puteți modifica sau șterge datele despre carduri în orice moment la sectiunea contul dumneavoastră, stocam și transmitem detaliile cardului dumneavoastră în conformitate cu standardele internaționale de confidențialitate și securitate pentru cardurile de credit și de debit. Utilizarea acestei funcții poate necesita modificarea parolei de acces din motive de securitate. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că atunci când utilizați site-ul web, securitatea datelor dumneavoastră depinde și de utilizarea și stocarea corectă de către dumneavoastră a anumitor coduri confidențiale.

Dezvăluirea părților terțe

AREO este singura proprietară a informațiilor colectate pe site.

Informațiile personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul dvs, altele decât cele specificate la pct 2 și părților terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Apreciem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.

Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Protejarea informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Noi folosim criptarea de stat-of-the-art pentru a proteja informațiile sensibile transmise online. VpnMentor protejează, de asemenea, informațiile offline. Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

Acord participare

La evenimentele organizate de AREO, participanții agreează că vor respecta imaginea și reputația și nu vor întreprinde acțiuni defăimătoare la adresa vreuneia dintre  părți. AREO poate desfășura  acțiuni de promovare a activităților întreprinse având ca suport imagini foto video surprinse la acțiunile organizate destinate publicării in social media, media online și pe site-ul Asociației, iar participanții sunt de acord
pentru susținerea acestor demersuri de promovare, educație și comunicare.

X