Cum plătesc

Cum plătesc

Ți-ai pus întrebarea „cum plătesc”? Ei bine, în prezent, website-ul AREO îți pune la dispoziție o modalitate de plată si anume plata online cu cardul.
Plata online cu cardul prin EuPlătesc
În timpul înscrierii la evenimente veți fi redirectionat către serverul securizat de plata EuPlatesc.
Daca ați ales metoda de plată „on line” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Politica de returnare
Anularea înscrierii la evenimentele AREO se poate realiza astfel:
La congres / simpozion / conferință / curs
– suma achitată se returnează integral – dacă solicitarea pentru anulare se face cu mai mult de 10 zile până la eveniment;
– suma achitată se returnează 50% – dacă solicitarea pentru anulare se face între 5-10 zile până la eveniment;
– suma achitată nu se returnează – dacă solicitarea pentru anulare se face cu mai puţin de 5 zile până la eveniment;
– suma achitată nu se returnează – dacă în urma verificării prezenței efectuate, autoritățile (Colegiul Medicilor Stomatologi din România) constată că medicul nu a îndeplinit condițiile de prezenţă din Regulamentului de emc al CMSR şi implicit nu ia în considerare diploma de participare.
La workshop/hands-on:
– suma achitată se returnează integral – numai în situația în care persoana care solicită anularea este înlocuita de un participant recomandat de aceasta și numai după ce noul participant a achitat integral suma de plată.
– suma achitată se returnează 50% – dacă solicitarea pentru anulare se face cu mai mult de 15 zile până la eveniment;
– suma achitată nu se returnează – dacă solicitarea pentru anulare se face cu mai puţin de 5 zile până la eveniment;
Anularea înscrierii la evenimente se poate face numai prin notificare scrisă și trimisă la adresa areorto@gmail.com.
Restituirea banilor se realizează prin transfer bancar în termen de 5 zile de la aprobarea returnării, în condițiile specificate mai sus.

X